باکو,تور خوب باکو,تور ارزان باکو,تور لحظه آخری باکو,تور خوب,تور خوب ارزان,تور خورب و ارزان,تور باکو, تور قیمت مناسب باکو,آذربایجان,تور آذربایجان

 پایتخت کشور جمهوری آذربایجان بزرگترین شهر و بندر این کشور باکو است و در قسمت غربی دریای خزر و در شبه جزیره آب شوران قرار دارد. بر اساس اسناد تاریخی، باکو یکی از قدیمی ترین شهرهای شرقی می باشد. این منطقه همچنین یکی از منطقه های نفت خیز جهان محسوب می شود. مجله نامدار فوربس، باکو را جز کثیف ترین شهرهای جهان نام نهاده است؛ معروفیتی که وامدار آلودگی شدید و خطرناک هوا به خاطر  استخراج نفت و حمل و نقل است.

به باور خیلی، باکو از نام قدیمی پارسی بادکوبه آمده است که اطلاق به جایی دارد که شدت باد در آن بسیار است. زمستان های باکو نیز به شدت توفان ها و بادهای خشن مشهور است. بسیاری نیز باکو را آمده از بغ کوه (کوه خدا) می دانند.

باکو از سه بخش اصلی تشکیل شده: ایچری شهر (باستانی)، بخشی که در دوران سوسیالیستی احداث شده و در حال حاضر در حال نوسازی است، دیگری بخش جدید و نوساز شهر است.

دیدنی های باکو

باکو شهری غریب، پریشانی است اما همچنان شهری جذاب برای گردشگران است.

فضای دلنشین در میدان فواره،  کافه ها و چایخانه ها، خیابان های مملو از مرکزهای خرید، چشم اندازهای بادگیر از خزر، تفرجگاه های ساحلی  همراه با درختان سرو و زیتون، کانال های آبی بتونی که یادآور ونیز اند و … همه فضایی جذاب را برای چنین شهری ایجاد کرده اند.

 شهر باستانی را  برای دیدن به شدت پیشنهاد می کنیم. باکوی قدیمی با حصارهای قرون وسطایی اش، میزبان کاخ شیروان شاه و چند موزه و مسجد با مناره های بدیع است. اگر راه خود را از سوی کاخ به سمت دریا منحرف کنید، در مسیر به ملاقات برج غول پیکر دختر خواهید رسید. برای رسیدن بر بلندای برج دختر باید پله های مارپیچ را طی نمائید تا از بالای آن نمای ۳۶۰ درجه از شهر را مشاهده کنید. این قلعه که به زبان ترکی «قیز قله سی» نامیده می شود، ۲۹٫۵ متر طول، ۱۶ متر عرض و ۶ طبقه دارد. جالباین که در گذشته این قلعه نیایشگاه آناهیتا و زرتشتی ها بوده است. این برج جزو میراث جهانی یونسکونیز می باشد.

قوباستان

قوباستان کوه آتشفشانی بسیار عجیبی است که می توان انواع حجاری های روی سنگ عصر سنگ و برنز را روی آنها دید. این کوه نیز از دیگر جاذبه های شهر باکو به شمار می رود. 

تالار اپرا

کمی دورتر، در شبه جزیره آبشوان، دیدنی های زیادی چون آتشکده آتشگاه و کوه یانار داغ که بیش از هزار سال همچنان فعال و مشتعل است قرار گرفته اند و می توان با تاکسی یا وسایل حمل و نقل عمومی به آنها دسترسی یافت. در مسیر نیز  زمین های بایر نمکی یا حوضچه های طبیعی نفت که به سطح زمین تراوش کرده اند خواهید دید. سواحل شیخووو و هزار و یک شب نیز از جمله سواحل دیدنی دریای خزر می باشند.

هتل ها و میهمانخانه های باکو

رشد و توسعه هتل ها در باکو بسیار کند است. برخی از آنها به سر و شکل خود رسیده اند و برخی دیگر کاربری های دیگری پیدا کرده اند. کیفیت هتل ها تنوع زیاد دارد، بد تا عالی رقابت میان هتل ها مراحل ابتدایی خود را می گذرانند و قیمت ها تقریبا بالا هستند چون که بسیاری از میهمانان را تجار و صاحبان صنایع نفتی تشکیل می دهند تا گردشگران.

باکو از فقدان هتل های مناسب با بهای خوب و متوسط و هتل های طراحی شده برای گردشگران رنج می برد. به جبران آن حیطه وسیعی از آپارتمان های مبله برای اجاره کوتاه مدت مهیا گردیده اند. با مراجعه به آژانس های مسافرتی محلی می توان این گونه آپارتمان ها را پیدا کرد. اجاره یک آپارتمان مناسب در مرکز شهر چیزی حدود ۳۰ دلار برای هر شب هزینه دارد.

آیین زرتشتی

در آتشگاه سوراخانی می توان از نزدیک  آیین زرتشتی را مشاهده کرد. این معبد توسط زرتشتیان ایرانی که در قرن ۱۸ میلادی در باکو زندگی می کردند بناشده است و هنوز هم هر از گاهی رقص های مذهبی در آن اصورت می پذیرد. این آتشگاه متشکل از یک حیاط است که با خانه های روحانیون زرتشتی احاطه شده است. این معبد در سال ۱۹۷۵ به موزه بدل گردیده و در سال ۱۹۹۸ میلادی در لیست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.

بهترین زمان سفر

بهترین زمان سال برای سفر به باکو  ماه های فروردین تا دی ماه هستند؛ زمانی که هوا بهترین حالت خود را دارد. نوروز در آذربایجان نیز به عنوان یک عید ملی شمرده می شود و جشن های بسیار باشکوهی در شهر برگزار می گردد. ایرانیان بسیاری از این فرصت استفاده می کنند، تعطیلات نوروزی خود را در این شهر سپری می کنند.

رستوران های باکو

برای آذری ها، غذا بخش مهمی از فرهنگ را تشکیل می دهد و ریشه در تاریخ، سنت و ارزش های ملی دارد. 

آذربایجانی ها بیشتر از ۳۰ نوع آش، شامل آنهایی که با ماست تهیه می گردند، انواع کباب و ششلیک، کوفته و پلو دارند. نحوه طبخ و طعم این غذاها با آنچه اقوام آذری ساکن در ایران تهیه میکنند کمی متفاوت است. 

انواع میوه خشک شده نیز در طبخ غذا مورد استفاده قرار می گیرند. آذری ها همچنین در بهره گیری و وفور انواع سبزیجات در غذاهایشان شهرت دارند و جدای آن بشقاب سبزیجات تازه  آنها معمولا به همراه غذا سرو می شود. غذای مردم این کشور ترکیبی از غذاهای ترکی و مواد آسیایی می باشد. در چایخانه های این کشور مردها دور هم جمع شده و علاوه بر نوشیدن چای سیاه، تخته نرد نیز بازی می کنند.

از مشهورترین غذاهای آذربایجان می توان به لایولیا کباب اشاره کرد که از ترکیب (گوشت چرخ کرده طعم دار شده با ادویه در سیخ همچون کباب کوبیده) پخته می شود. نوشیدنی اصلی مردم آذربایجان چای است وآن را پیش از صرف غذا می نوشند و همچنین برای خوشامدگویی به میهمانانتعارف می کنند.

راهنمای سفر به جمهوری آذربایجان

برای سفر به آذربایجان راه های گوناگونی وجود دارد. ۱- زمینی (از طریق آژانس های مسافرتی معتبر) ۲- ماشین شخصی (گواهینامه بین المللی و کاپتاژ وسیله نقلیه لازم می باشد.) ۳- هوایی (با هواپیمایی ایران ایر و آزال آذربایجان) ۴- دریایی (از طریق بندر انزلی و نوشهر)

به جمع ما بپیوندید

عضویت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 3 =